Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر احسان ثنائی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا به مناسبت ۱۷ مه روز جهانی طب اورژانس افزود: حیطه فعالیت‌های این طب در زمینه بیمارانی است که نیازمند اقدامات در حوزه فوریت‌های پزشکی هستند و باید هر چه سریعتر تحت درمان قرار گیرند.

 وی ادامه داد: معالجه بیماران دچار آسیب‌های چندگانه مثل شکستگی استخوان‌ها، آسیب اعضا داخلی بدن و شوک، درمان بیماری‌های محیطی همچون گرما زدگی، سوختگی، برق گرفتگی ، برخورد با مسمومیت‌ها، بیماران نیازمند احیا قلبی و ریوی، درمان قربانیان حوادث هسته ای، میکروبی،شیمیایی و از این دست بیماری ها در حوزه وظایف و مسئولیت متخصصان طب اورژانس است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رئیس بیمارستان ولیعصر (عج) بافق با بیان اینکه همچنین متخصصان طب اورژانس مهارت‌های ویژه‌ای در امور مدیریتی اورژانس دارند تصریح کرد: مدیریت بخش اورژانس، طراحی فضای فیزیکی این بخش ، مدیریت بحران در سطح بیمارستان و نیز در سطح جامعه، همچنین مدیریت و طراحی اورژانس پیش بیمارستانی  از جمله این موارد است.

 به گفته وی،بسیاری از بیماران بستری در اورژانس با مراقبت‌های اولیه بهبود می‌یابند و عده‌ای تنها نیازمند بررسی اولیه و پیگیری در سرویس تخصصی هستند و بیماری‌ آن ها، موردی نیست که لازم به بستری فوری باشد. 

ثنائی یاد آور شد: مسوولیت آموزش پرستاران اورژانس، پرسنل پیش‌بیمارستانی(۱۱۵) و بالا بردن آگاهی مردم در برخورد با سوانح و حوادث پزشکی و حتی بلایای طبیعی برعهده گروه کارشناسان و متخصصان طب اورژانس است.

این مسئول خاطرنشان کرد: متخصصان طب اورژانس علاوه بر نظارت بر شرایط بیمار، با حضور در اورژانس توانایی درمان موارد اورژانسی بیماران یا شناسایی علت اصلی مولد علائم بیمار را نیز دارند که این توانایی‌ها، هم رسیدگی به بیمار و هم شرایط بستری یا ترخیص  او را تسریع می‌کند. 

 ثنائی ۲۷ مه روز جهانی طب اورژانس را به تمامی متخصصین این رشته تبریک گفت و افزود: پزشک اورژانس اولین قسمت و گروهی است که با بیمار سروکار دارد و به نوعی در بیمارستان‌ نقش برجسته ای در برخورد با بیمار ایفا و می تواند روحیه امید را در بیماران ایجاد و تقویت کند.

 بیمارستان کنونی بافق در سال ۱۳۷۰ با ۱۲ تخت، اورژانس، رادیولوژی، آزمایشگاه ، بخش بستری ، زنان و زایمان، یک جراح عمومی، متخصص داخلی، و چند پزشک عمومی و تعدادی پرستار و بهیار کار خود را آغاز کرد.

طرح ساخت بیمارستان ۹۶ تختخوابی این شهر با پیشرفت فیزیکی ۸۰ درصد در حال اجراست.

مرکز شهرستان ۵۲ هزار نفری بافق در فاصله ۱۱۰ کیلومتری جنوب شرق شهر یزد قرار دارد.


 

برچسب‌ها جامعه پزشکان متخصص داخلی ایران بافق وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی بهداشت و سلامت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: جامعه پزشکان متخصص داخلی ایران بافق وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی جامعه پزشکان متخصص داخلی ایران بافق وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی بهداشت و سلامت متخصصان طب اورژانس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۰۶۶۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه اندازی مرکز متمرکز جراحی شکاف کام و لب در بیمارستان الزهرا (س) زاهدان

  محمد کاظم مومنی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: شکاف لب و کام، یکی از شایعترین نقص مادرزادی در نواحی صورت و جمجمه در نوزادان محسوب می شود که باتوجه به پیچیدگی درمان بیماران مبتلا و انجام فرآیند عمل توسط تعداد متخصصین رشته های گوناگون،  امکان درمان این بیماران در تمام مراکز درمانی وجود ندارد و بر همین اساس فاز اول مرکز متمرکز جراحی های شکاف کام و لب در زاهدان راه اندازی شد
 
وی ادامه داد: درمان این اختلال بر اساس یک برنامه درمانی و مراقبتی متناسب با شرایط کودک ممکن است در چند ماهگی و یا در چند سالگی آغاز و تا سنین جوانی ادامه یابد.
 
  مومنی عنوان کرد: خانواده این کودکان به محض مشاهده و تشخیص این ناهنجاری باید به بیمارستان الزهرا (س) زاهدان مراجعه کنند تا کودکان درمان های فوق تخصصی را دریافت کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • حس خوب حمایت
  • یک موضوع مهم درباره آلرژی که خیلی‌ها نمی‌دانند | در مواجهه با آلرژی برخی پزشکان، بیماران را دچار سوءتغذیه می‌کنند
  • حال خوب پدر و مادرها با اقدام خوب وزارت بهداشت
  • حذف «پول» از درمان زیر ۷ ساله‌ها
  • مجازات دریافت وجه اضافی از بیماران چیست؟
  • راه اندازی مرکز متمرکز جراحی شکاف کام و لب در بیمارستان الزهرا (س) زاهدان
  • درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان های دولتی استان سمنان
  • تصویربرداری از بیماران به‌سمت هوش مصنوعی می‌رود؟
  • بهره مندی ۳ هزار و ۷۰۰ بیمار صعب العلاج و خاص از تسهیلات درمان در گلستان
  • بانوی دشتستانی ناجی چند بیمار نیازمند به عضو شد