Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-03@13:01:01 GMT

همدان به عنوان پایتخت طب سینوی معرفی شود

تاریخ انتشار: ۶ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۶۵۱۹۷۴

همدان به عنوان پایتخت طب سینوی معرفی شود

ایسنا/همدان رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و مالی شورای اسلامی شهر همدان با تاکید بر اینکه باید ظرفیت‌های بومی خود را زنده کنیم، گفت: باید همدان را به عنوان پایتخت طب سینوی معرفی کنیم. 

اکبر کاوسی‌امید ضمن بازدید از ستاد خدمات سفر استان همدان، بیان کرد: شورای شهر و مدیریت شهری محور کار را بر اساس سبک زندگی مبتنی بر روش ابن‌سینا برگزیده و بنا دارد طب سینوی را محور کار قرار دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی ادامه داد: بر همین اساس همزمان با هفته همدان و هفته پزشک میزبان سمینار بزرگی در این رابطه خواهیم بود و تلاش می‌کنیم بوعلی‌سینا را محور کار قرار داده تا همدان به عنوان پایتخت طب سینوی شناخته شود.

کاوسی‌امید با اشاره به اینکه نوروز عرصه مهمی از نظر گردشگری و نقطه عطفی در این حوزه است، اظهار کرد: همدان شهر دانایان، بزرگان، عالمان، عارفان و هنرمندان است و ظرفیت‌های بسیار گسترده‌ای در حوزه‌های تاریخی و طبیعی دارد که باید از این ظرفیت عظیم استفاده کنیم. 

عضو شورای شهر همدان با بیان اینکه فرصت‌ها را باید برای پس از کرونا و پذیرش گردشگران خارجی فراهم کنیم، افزود: این فرصت‌ها باید مبتنی بر ظرفیت‌های بومی باشد، از طرفی ظرفیت‌های بومی و ذاتی همدان به قدری جذاب است که اگر خوب معرفی شوند می‌توانیم پذیرای تعداد زیادی گردشگر باشیم.  

وی در ادامه با اشاره به اینکه همه ظرفیت‌های گردشگری همدان باید فعال شود، تصریح کرد: یکی از نتایج این موضوع اشتغالزایی در حوزه گردشگری است و اگر ظرفیت‌ها فعال شود شهر از فرصت اشتغالزایی بهره‌مند می‌شود. 

کاوسی‌امید با بیان اینکه در سند آمایش سرزمین، گردشگری به عنوان یکی از محورهای اساسی همدان مطرح شده است، گفت: حوزه گردشگری با شعار سال نیز می‌تواند مرتبط باشد و می‌توانیم با اشتغالزایی در این حوزه و مبتنی بر مباحث دانش بنیان حرکت کنیم. 

وی اضافه کرد: همچنین برای بهره بردن از این فرصت می‌توان گروه‌های تخصصی گردشگری همدان را با گروه‌های دیگری که در راستای تحقق شعار سال پیش می‌روند همسو کنیم و این دو را به هم گره بزنیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی فرهنگی و هنری گردشگري طب سینوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۵۱۹۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روستای فهرج کاندیدای بهترین روستا‌های جهانی گردشگری

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، سید محمد رستگاری در حاشیه بازدید اصحاب رسانه استان با اشاره به بهسازی و آماده‌سازی بافت تاریخی روستای تاریخی فهرج افزود: آنچه روستای تاریخی فهرج را منحصربه‌فرد کرده، وجود مسجد کهن و قدیمی‌ترین مسجد کشور، بافت تاریخی ارزشمند و بسیاری از ویژگی‌های دیگری است که از حیث میراث‌فرهنگی آن را ارزشمند کرده است.


وی ادامه داد: به‌عنوان یکی از هشت روستای منتخب کشور برای قرارگرفتن در لیست برترین دهکده‌های گردشگری دنیا، این روستا نیز مطرح است و این انتخاب از سوی سازمان گردشگری جهانی اتفاق خواهد افتاد و پرونده تهیه‌شده برای انتخاب این روستای تاریخی به‌عنوان بهترین دهکده گردشگری به وزارت میراث‌فرهنگی آماده و این پرونده تا دوشنبه آینده برای ارائه به سازمان جهانی گردشگری باید نهایی شود.


مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد خاطرنشان کرد: باتوجه‌به اعلامی که انجام شده است عزمی در روستا شکل گرفت و اهالی روستا، استانداری و مجموعه دستگاه‌های ذی‌ربط در راستای بازسازی و نوسازی بافت تاریخی روستای تاریخی فهرج تلاش کردند و این اقدام ارزشمند انجام شد.


وی تصریح کرد: زمینه دسترس‌پذیری آسان برای افراد دارای معلولیت، مرمت بنا‌های تاریخی، کاه‌گل معابر، احداث سرویس‌های بهداشتی استاندارد و نصب تابلو‌های بین‌المللی در روستا از جمله اقدامات عمرانی است که در فهرج در حال انجام است.


مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد اضافه کرد: ۲۵۰ متر طول مسیر گردشگری روستا با اضافه‌کردن کف‌سازی و بدنه‌سازی در قالب مشارکت نهاد‌های مختلف در حال انجام است و دستگاه‌های مختلفی دست‌به‌دست هم داده‌اند تا بتوانیم در یک بازه زمانی فشرده اقداماتی که شاید سال‌ها خلأ آن در روستای فهرج وجود داشته را انجام دهیم.


رستگاری با اشاره به اینکه رویداد‌ها و آداب‌ورسوم فهرج نیز باید معرفی شود، افزود: امیدواریم با شاخصه‌هایی که معرفی‌شده، همتی که انجام شده و محتوایی که تهیه می‌شود، روستای فهرج بتواند امتیازات لازم را کسب کند تا این اتفاق مهم برای کشور با معرفی فهرج به‌عنوان یکی از روستا‌های برتر گردشگری دنیا رخ دهد.


وی اظهار کرد: خوشبختانه همه ظرفیت‌های لازم برای انتخاب روستای تاریخی فهرج وجود دارد و از بین دو هزار روستا به‌عنوان دومین روستا در کشور توسط میراث‌فرهنگی مورد موافقت قرار گرفت تا اقدامات لازم انجام‌شده و پرونده این روستا به سازمان جهانی گردشگری ارسال شود.

دیگر خبرها

  • روستای فهرج کاندیدای بهترین روستا‌های جهانی گردشگری
  • پارکینگ آقاجانی‌بیگ هر چه سریع‌تر تکمیل شود
  • ضرورت استفاده از ظرفیت‌های رسانه‌ای برای معرفی ظرفیت های گردشگری
  • معرفی قابلیت‌های گردشگری گیلان در جشنواره بهار نارنج
  • تکمیل بخش عمده بزرگترین پروژه بازآفرینی شهری پایتخت تا آخر شهریور
  • معرفی ریسباف محور طرح های سرمایه گذاری گردشگری اصفهان
  • معرفی ۷۶ فرصت سرمایه‌گذاری آذربایجان‌غربی در نمایشگاه ایران اکسپو
  • نمایش ۵۹ شیء تاریخی به زودی در موزه‌های استان همدان
  • معرفی بیش از ۹۰ فرصت و بسته سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری آذربایجان غربی
  • معرفی ۴۲ فرصت سرمایه‌گذاری همدان در نمایشگاه اکسپو