Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-05-03@11:48:38 GMT

درمان «اعتیاد» با استفاده از «طب سنتی»

تاریخ انتشار: ۱۵ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۴۵۶۶۷۵

درمان «اعتیاد» با استفاده از «طب سنتی»

محسن ناصری، رئیس مرکز تحقیقات کارآزمایی بالینی طب سنتی دانشگاه شاهد در گفت‌وگو با فارس در پاسخ به این پرسش که «آیا امکان ترک اعتیاد با طب ایرانی وجود دارد؟»، اظهار داشت: ما حدود 20 سال روی این حیطه کار کرده‌ایم و در طب سنتی اولین رساله‌های ترک اعتیاد در ایران نوشته شده است.

وی ادامه داد: ما همین الگوها را روی حیوان آزمایش کردیم و جواب داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین روی ریلکس، عود و بازگشت فرد به اعتیاد که هیچ دارویی در دنیا ندارد نیز آزمایش کردیم و جواب مثبتی داد.ان شاءالله آرام آرام این دانش به جامعه می‌آید.

رئیس مرکز تحقیقات کارآزمایی بالینی طب سنتی دانشگاه شاهد درباره این موضوع که «امکان دارد فردی اعتیاد خود را با طب سنتی درمان کند؟»، ابراز داشت: بله، روی این موضوع کار کرده‌ایم.

ناصری متذکر شد:در اصفهان و تهران در این خصوص کار کردیم.البته ما فعلا کار تحقیقاتی می‌کنیم و قرار است به صورت محصول تولید شود.

منبع: الف

کلیدواژه: طب سنتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۵۶۶۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جمع آوری 276 معتاد متجاهردر استان

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکزکردستان،معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان با انتقاد از عملکرد کمپ های ماده 16 استان و چرخه مالی معیوب آنها از اداره کل بهزیستی استان خواست تا نظارتهای بیشتری بر فعالیت این کمپ ها اعمال شود.

رمضانی غربالگری در کمپ ماده ۱۶ سنندج را ضعیف ارزیابی کرد و گفت: دانشگاه علوم پزشکی در این زمینه با جدیت ورود کند تا شاهد انتقال بیماری بین معتادان متجاهر نباشیم.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان هم یکی از دغدغه‌ها در بحث مبارزه با مواد مخدر را کودکان بدسرپرست یا بی سرپرست دانست و گفت: این قشر از جامعه به شدت در معرض آسیب هستند و باید اقدامات پیشگیرانه در این زمینه صورت گیرد.

جباری در ادامه تاکید کرد: برخی کمپ‌های ترک اعتیاد از لحاظ مصالح بکار گرفته در ساخت آن، استاندارد نیستند که باید برای اصلاح آن اقدام شود.

در این جلسه عسکری فرماندار سنندج هم با اشاره به راه اندازی سامانه سرا در سنندج در سال گذشته گفت: پارسال 75 نفر سال گذشته بعد از ترخیص از کمپ ماده 16 در سامانه سرا مستقر شدند.

دارابی جانشین فرمانده انتظامی کردستان نیز عنوان کرد: از ابتدای امسال تاکنون 276 معتاد متجاهر در استان جمع آوری و تحویل کمپ‌های ترک اعتیاد شدند که 22 نفر آنان سابقه سرقت داشتند.

محمد پناه دبیر شورای هماهنمگی مبارزه با مواد مخدر استان نیز در این جلسه با بیان اینکه کردستان در صدر استانهای کشور درحوزه مقابله و پیشگیری از مواد مخدر کشور است گفت : سازمان های مردم نهاد ظرفیت خوبی برای اطلاع رسانی و پیشگیری از اعتیاد به مواد مخدر می باشند.

دیگر خبرها

  • علت اصلی سیاه شدن لثه و درمان فوری تیرگی لثه با طب سنتی
  • برخورد قاطع با مداخله‌گر طب سنتی در نیشابور
  • جمع آوری 276 معتاد متجاهردر استان
  • ۱۸ هزار و ۹۱۵ کارگاه فعال در لرستان وجود دارد
  • زنجیره تولید دارو در البرز باید توسعه یابد
  • رویداد ملی نوآوری اجتماعی در پیشگیری از اعتیاد برگزار می‌شود
  • تماشای «العهد الأبدی» در کارون
  • شهید مطهری (ره) جوابگوی مسائل و نیاز‌های جامعه بود
  • این دروغ را درباره کاهش افسردگی باور نکنید
  • درمان کسانی که زود از کوره در می‌روند